Volg ons op:

Smelten

Neem contact op:

Wij ontwerpen maatwerkoplossingen, afhankelijk van de wensen van onze klanten en partners.

Smelten is een energie, intensief proces en wordt gebruikt om erts te verwerken. Door erts te smelten kunnen hier metalen als zilver, ijzer, koper en andere onedele varianten uitgehaald worden. Dit proces houdt meer in dan alleen het metaal uit de erts smelten. Om metaal uit ertsen te halen moeten verschillende technieken toegepast worden. Bij de engineering van ovens besteedt ICE -BT veel aandacht aan het ontwerp van de oven, de isolatie, de branders en de besturing. Onze praktische aanpak en proceskennis resulteert in efficiënte, schone en veilige processen.

Onze ovens kunnen worden voorzien van recuperatieve branders, regeneratieve branders, warme lucht branders met externe warmtewisselaars of koude lucht branders. De keuze van het brander systeem wordt bepaald voor een optimale productie.

Alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd, met inbegrip van Europese richtlijnen, emissie en lokale emissieniveaus. De volledige oven kan worden voorzien van een PLC systeem om flexibiliteit en het loggen van alle procesparameters mogelijk te maken


Bekijk ook:

Drogen

ICE-BT levert een breed scala van industriële verwarmingssystemen voor diverse droogprocessen.
Bekijk toepassing

Dunphy Branders

Dunphy Duobloc-branders worden geleverd voor een breed scala aan toepassingen.
Bekijk product

PMP-pomp

Deze nieuwe innovatieve PMP-machine is geschikt voor diverse toepassingen.
Bekijk product