Volg ons op:

Werken bij ICE-BT

ICE-BT, gevestigd in Nieuw-Vennep, bestaat al ruim 20 jaar en we hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van allerlei industriële installaties voor hoge temperatuur processen. Momenteel werken we met een kundig team aan mooie projecten voor zowel binnen-, als buitenland.  

Werken-bij ICE-BT

Werken bij ICE-BT betekent oprechte interesse tonen in onze klanten en het échte probleem achterhalen. Binnen engineering begint dit proces en samen met productie wordt samengewerkt aan een slimme totaaloplossingen. De ontwikkeling van dit soort klant specifieke systemen brengt veel afwisseling met zich mee voor engineering en productie.

Het is dan ook onze bedrijfsfilosofie iedereen aan te sporen innovatief bezig te zijn en na te denken over continue verbeteringen. Deze aanpak kan alleen met tevreden en gemotiveerde medewerkers van ICE-BT. Zij zijn samen de bedenkers en bouwers van innovatieve en technische oplossingen, zodat die hoogwaardig en betaalbaar beschikbaar komen bij onze klanten.

Team

Onze jarenlange expertise kenmerkt zich door altijd een oplossing te vinden voor uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Er is een gezonde balans tussen ervaring en talent en dit jaar willen we een flinke groei doormaken. We hebben meer dan voldoende projecten en zodoende verwachten we bedrijf breed nieuwe collega’s nodig te hebben.

Lijkt het jou leuk om in een technisch, specialistisch bedrijf aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures of neem contact op. Grote kans dat er in de komende periode meer interessante mogelijkheden beschikbaar komen.

Onze huidige vacature(s):

Mocht je vragen hebben over werken bij ICE-BT, de vacatures of andere zaken, neem gerust contact op met Jeroen Vermeulen via recruitment@ice-bt.nl of 06-14632645.

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Aanbod