Volg ons op:

Werken bij ICE-BT

ICE-BT, gevestigd in Nieuw-Vennep, bestaat al ruim 20 jaar en we hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van allerlei industriële installaties voor hoge temperatuur processen. Momenteel werken we met een kundig team aan mooie projecten voor zowel binnen-, als buitenland.  

Werken bij ICE-BT betekent oprechte interesse tonen in onze klanten en het échte probleem achterhalen. Binnen engineering begint dit proces en samen met productie samengewerkt aan een slimme totaaloplossingen. De ontwikkeling van dit soort klant specifieke systemen brengt veel afwisseling met zich mee voor engineering en productie.

Het is dan ook onze bedrijfsfilosofie iedereen aan te sporen innovatief bezig te zijn en na te denken over continue verbeteringen. Deze aanpak kan alleen met tevreden en gemotiveerde medewerkers van ICE-BT. Zij zijn samen de bedenkers en bouwers van innovatieve en technische oplossingen, zodat die hoogwaardig en betaalbaar beschikbaar komen bij onze klanten.

Team

ICE-BT bestaat momenteel uit 15 techneuten met ruime ervaring in ons vakgebied. Onze jarenlange expertise kenmerkt zich door altijd een oplossing te vinden voor uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Er is een gezonde balans tussen ervaring en talent en dit willen we in de komende jaren uitbouwen naar een stabiel team van 25 man.

Mocht je vragen hebben over de vacatures of andere zaken, neem gerust contact op met Jeroen Vermeulen via recruitment@ice-bt.nl of 06-14632645.

Onze huidige vacature(s):

Sollicitatieprocedure

Kennismaking

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Aanbod