Volg ons op:

U en onszelf uitdagen om continu met nieuwe, slimmere totaaloplossingen te komen.

ICE-BT specialiseert zich in industriële hoge temperatuurprocessen en ondersteunt bedrijven in het hart van hun productie. Vanuit een specifieke behoefte en/of vraagstuk ontwerpen wij totaaloplossingen waarbij maatwerk, efficiëntie, duurzaamheid, reproduceerbaarheid en het verlagen van de total cost of ownership de standaard is.

ICE-BT wil haar klanten op alle mogelijke manieren bijstaan om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun machines te verhogen. Onze missie is de focus te richten op intensief partnership. Dit realiseren wij door kwalitatief zeer hoogwaardige machines op klantspecificatie te bouwen.

Wij voorzien diverse branches van de benodigde proceswarmte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de de smelt- , warmtebehandelings- en droog-processen in de Ferro- de non-Ferro-industrie of de textiel- en papier en glasindustrie. Daarnaast leveren en ontwerpen we ook naverbranders en luchtverhitters voor diverse industriële processen.

Deze aanpak kan alleen met tevreden en gemotiveerde medewerkers van ICE-BT. Zij zijn samen de bedenkers en bouwers van innovatieve en technische oplossingen, zodat die hoogwaardig en betaalbaar beschikbaar komen bij gebruikers.

De ontwikkeling van dit soort klant specifieke systemen brengt veel afwisseling met zich mee voor engineering en productie. Het is dan ook onze bedrijfsfilosofie iedereen aan te sporen innovatief bezig te zijn en na te denken over continue verbeteringen.

Bij de ontwikkeling van machines trachten wij zo energiezuinig mogelijk te ontwikkelen. Voor de eindgebruiker zal dit uiteindelijk een kostenbesparing met zich meebrengen en tevens een positieve bijdrage leveren aan ons milieu.

Onze visie

De focus van ICE-BT heeft altijd gelegen op de ontwikkeling van nieuwe toonaangevende producten. Deze ontwikkeling zal leiden tot nieuwe producten voor nieuwe marktsegmenten zoals biogascentrales, bakkerij installaties, chemische- en pharma industrie en cleanroom techniek.

Het groeiscenario van ICE-BT zal hierdoor gecontinueerd worden en geeft ons de mogelijkheid nog flexibeler en sneller te acteren op wensen vanuit de markt. Hierbij zal de focus liggen op zo laag mogelijke kosten en hoog mogelijke efficiency. Dit zal weer ten goede komen aan onze klanten in de vorm van nog betere machines met kortere levertijden tegen zo laag mogelijke prijzen.

Werken bij ICE-BT

Lijkt het jou leuk om in een technisch, specialistisch bedrijf aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures of neem contact op. Grote kans dat er in de komende periode meer interessante mogelijkheden beschikbaar komen.


Bekijk meer

Besturingen

ICE-BT implementeert uw en onze proceskennis in de proces-systemen die wij ontwikkelen, programmeren en bouwen.
Bekijk toepassing

Forney Branders

Gerespecteerd voor hun ontwerp en vakmanschap, produceert Forney een breed programma aan branders.
Bekijk product

Swirl Brander

De Swirl brander combineert een hoge vlam uittrede snelheid met een groot vlam oppervlakte.
Bekijk product