Volg ons op:

Klantspecifieke oplossingen voor hoge temperatuurprocessen.

Slim. Transparant. Ontzorgd.

ICE-BT ontwerpt, produceert, implementeert en onderhoudt slimme producten en klantspecifieke totaaloplossingen voor hoge temperatuurprocessen. Deze worden geïmplementeerd in bestaande en nieuwe processen en systemen.

Hiertoe bouwen we met onze medewerkers en klanten aan wederzijds vertrouwen. Ook organiseren we voortdurende kruisbestuiving tussen eerdere ervaringen, technologische innovatie en praktische mogelijkheden. Zo komen we tot vernieuwende zienswijzen en technieken waardoor we steeds slimmere producten en klantspecifieke totaaloplossingen kunnen blijven leveren.

Maatwerk, efficiency, duurzaamheid, reproduceerbaarheid en lagere kosten bepalen onze standaard. Altijd doen we dit slim, transparant en ontzorgd.

Onze visie

De markt van bedrijven die werken met hoge temperatuurprocessen bestaat uit een versnipperd landschap van adviseurs, engineers en producenten, die veelal werken binnen de kaders van hun eigen branches.

Maatwerk en klant-specifieke oplossingen die uitgaan van het goed functionerende geheel ontstaan moeizaam waardoor klanten zich onvoldoende geholpen ervaren in hun situaties.

ICE-BT ziet een toenemende behoefte aan hoogstaande, gespecialiseerde producten en klantspecifieke totaaloplossingen die zó goed functioneren dat klanten zich compleet ontzorgd ervaren.

Deze producten en totaaloplossingen kunnen worden gerealiseerd door oprechte interesse te tonen in klanten om de échte problemen expliciet te krijgen en hierop een totaaloplossing te ontwikkelen. Intense samenwerking en de kwaliteit en punctualiteit van producten en klantspecifieke totaaloplossingen gaan hierbij hand-in-hand zodat zij precies dat verkrijgen wat zij nodig hebben en zich compleet ontzorgd ervaren. Hierom ontwerpt, produceert, implementeert en onderhoudt ICE-BT slimme producten en klantspecifieke totaaloplossingen voor hoge temperatuurprocessen.

Werken bij ICE-BT

Lijkt het jou leuk om in een technisch, specialistisch bedrijf aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures of neem contact op. Grote kans dat er in de komende periode meer interessante mogelijkheden beschikbaar komen.


Bekijk meer

Warmtebehandeling

Verschillende warmtebehandelingsprocessen worden uitgevoerd met industriële ovens.
Bekijk toepassing

Gasgestookte stralingsbuizen

Stralingsbuizen in de door u gewenste maat en vorm, zoals bijvoorbeeld de U-, W- en, P-vorm. Geschikt voor procestemperaturen tot…
Bekijk product

GBP Burner

De GPB Burner is een luchtverwarmingsbrander met eenvoudige werking en robuuste, betrouwbare prestaties.
Bekijk product