Volg ons op:

Onze kernwaardes

Slim. Transparant. Ontzorgd.

Slim

We blijven onze klanten verrassen met voor hen nuttige technologische vernieuwingen en features, die de ontwikkelingen in hun branches volgen. We blijven met hen in gesprek en vernieuwen onze zienswijzen, werkwijzen en technieken voortdurend zodat zij blijven ervaren top-of-mind en compleet ontzorgd te zijn met onze excellente totaaloplossingen. We zijn op de hoogte op dat wat er speelt bij onze klanten en collega’s, van dat wat hen bezig houdt en waar zij mee bezig zijn.

Transparant

Hiermee creëren we eigenaarschap. We werken aan langdurige, warme relaties met belangstellende, bevlogen medewerkers en ambassadeurs. We delen onze ervaringen, kennis, successen en verbeteringen. We starten pas zodra het probleem duidelijk is. Hiertoe werken we proactief samen met onze klanten, van A tot Z. Altijd zijn we op de hoogte van dat wat speelt en gaat spelen.

Ontzorgd

We nemen mensen met hun belangen serieus. We voelen ons verantwoordelijk voor het gehele resultaat en leveren de service, met kwetsbare houding, luisterend gedrag én bijbehorende services, zodat zij zich compleet ontzorgd ervaren. We doen wat nodig is en zijn pas klaar als de verbeterdoelstellingen van onze klanten zijn gerealiseerd. We geven prioriteit aan de kwaliteit van onze relaties én aan onze inhoudelijke deskundigheid.

Het team

Onze jarenlange expertise kenmerkt zich door altijd een oplossing te vinden voor uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Er is een gezonde balans tussen ervaring en talent en we willen een flinke groei doormaken. We hebben meer dan voldoende projecten en zodoende verwachten we bedrijf breed nieuwe collega’s nodig te hebben.

Lijkt het jou leuk om met ons mee te groeien en in een technisch, specialistisch bedrijf aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures of neem contact op. Mocht je vragen hebben over werken bij ICE-BT, de vacatures of andere zaken, neem gerust contact op via recruitment@ice-bt.nl of.

Onze vacatures

Lijkt het jou leuk om in een technisch, specialistisch bedrijf aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures of neem contact op. Grote kans dat er in de komende periode meer interessante mogelijkheden beschikbaar komen.