Volg ons op:

Dunphy Combustion

Dunphy Combustion, opgericht in 1964, is eigendom van en wordt beheerd door een familie. Het bedrijf ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt een breed scala aan verbrandingsapparatuur, digitale besturingsoplossingen en kant-en-klare geprefabriceerde, verpakte ketelhuizen. Hun producten en diensten worden wereldwijd geëxporteerd.

Ze hebben uitgebreide internationale ervaring met fossiele en biobrandstoftoepassingen voor warmte- en stoomopwekking, WKK-systemen, stadsverwarming, afval naar energie en afvalwaterzuiveringsprocessen.

Het centrale productiecomplex van Dunphy staat in Rochdale, Engeland, en bestaat uit afdelingen voor productie, onderzoek en ontwikkeling.

Dunphy Branders

Dunphy Duobloc-branders worden geleverd voor een breed scala aan toepassingen.
Bekijk product

ICE-BT & Dunphy Combustion

Bij ICE-BT gebruiken we binnen onze projecten een breed scala aan producten, waaronder de branders van Dunphy. Dunphy Duobloc-branders worden geleverd voor diverse soorten  toepassingen en zijn ontworpen om te voldoen aan specifieke klantbehoeften en / of locatievereisten. De geleverde branders zijn dus varianten van een standaard ontwerp.

Naast Dunphy werken we bij ICE-BT met diverse andere leveranciers samen om ten alle tijden een maatwerkoplossing te kunnen bieden voor onze klanten.

Over ICE-BT

ICE-BT specialiseert zich in industriële hoge temperatuurprocessen en ondersteunt bedrijven in het hart van hun productie. Vanuit een specifieke behoefte en/of vraagstuk engineeren en ontwerpen wij totaaloplossingen waarbij maatwerk, efficiëntie, duurzaamheid, reproduceerbaarheid en het verlagen van de total cost of ownership de standaard is.

Bekijk hier onze toepassingen waar we gespecialiseerd in zijn of ga direct naar de producten waar we mee werken.

Dunphy Combustion

Neem contact op:

Contactformulier landingspagina’s

Bekijk ook

Smelten

Bij de engineering van aluminium ovens besteedt ICE -BT veel aandacht aan het ontwerp van de oven, de isolatie, de…
Bekijk toepassing

Dunphy Branders

Dunphy Duobloc-branders worden geleverd voor een breed scala aan toepassingen.
Bekijk product

Gasgestookte stralingsbuizen

Stralingsbuizen in de door u gewenste maat en vorm, zoals bijvoorbeeld de U-, W- en, P-vorm. Geschikt voor procestemperaturen tot…
Bekijk product

Bouw samen met ons uw innovatie