Volg ons op:

Dunphy Combustion

Dunphy Combustion, opgericht in 1964, is eigendom van en wordt beheerd door een familie. Het bedrijf ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt een breed scala aan verbrandingsapparatuur, digitale besturingsoplossingen en kant-en-klare geprefabriceerde, verpakte ketelhuizen. Hun producten en diensten worden wereldwijd geëxporteerd.

Ze hebben uitgebreide internationale ervaring met fossiele en biobrandstoftoepassingen voor warmte- en stoomopwekking, WKK-systemen, stadsverwarming, afval naar energie en afvalwaterzuiveringsprocessen.

Het centrale productiecomplex van Dunphy staat in Rochdale, Engeland, en bestaat uit afdelingen voor productie, onderzoek en ontwikkeling en uitrusting en brandstoftest.

ICE-BT & Dunphy

Bij ICE-BT gebruiken we binnen onze projecten een breed scala aan producten, waaronder de branders van Dunphy. Dunphy Duobloc-branders worden geleverd voor diverse soorten  toepassingen en zijn ontworpen om te voldoen aan specifieke klantbehoeften en / of locatievereisten. De geleverde branders zijn dus varianten van een standaard ontwerp.

Naast Dunphy werken we bij ICE-BT met diverse andere leveranciers samen om ten alle tijden een maatwerkoplossing te kunnen bieden voor onze klanten.

Dunphy Combustion

Over ICE-BT

ICE-BT specialiseert zich in industriële hoge temperatuurprocessen en ondersteunt bedrijven in het hart van hun productie. Vanuit een specifieke behoefte en/of vraagstuk engineeren en ontwerpen wij totaaloplossingen waarbij maatwerk, efficiëntie, duurzaamheid, reproduceerbaarheid en het verlagen van de total cost of ownership de standaard is.

Bekijk hier onze toepassingen waar we gespecialiseerd in zijn of ga direct naar de producten waar we mee werken.


Bekijk ook

Besturingen

ICE-BT implementeert uw en onze proceskennis in de proces-systemen die wij ontwikkelen, programmeren en bouwen.
Bekijk toepassing

Forney Branders

Gerespecteerd voor hun ontwerp en vakmanschap, produceert Forney een breed programma aan branders.
Bekijk product

Swirl Brander

De Swirl brander combineert een hoge vlam uittrede snelheid met een groot vlam oppervlakte.
Bekijk product

Bouw samen met ons uw innovatie