• Header
Menu

Inspecties

SCIOS Inspectie brandstofleidingen:

Alle eigenaren van gebouwen in Nederland hebben de zorgplicht op de veilige exploitatie van brandstofleidingen. Het Bouwbesluit geeft aan dat de eigenaar verantwoordelijk is voor de veiligheid en de veilige exploitatie van zijn brandstofleidingen en fittingen, een verantwoordelijkheid waarvan velen zich niet bewust zijn.

De aanpak:
We maken een ontwerp-beoordeling en controleren de veilige werking van de brandstofleidingen en fittingen. Ook gaslek controles worden uitgevoerd en kleppen worden gecontroleerd. Na de inspectie ontvangt de eigenaar van de installatie het inspectierapport.

Waarom ICE-BT-inspecties
ICE-BT heeft jarenlange ervaring en kennis van het industriële hoog temperatuur-processen. Zij is één van de weinige bedrijven in Nederland die u kunnen begeleiden bij inspecties en de aanpak van eventuele afkeurpunten, waarbij een objectief en onafhankelijk en vooral praktisch advies wordt verstrekt.

SCIOS EBI en PI Inspectie stookinstallaties:

Een regelmatige inspectie van verbrandingsinstallaties van meer dan 100 kW is wettelijk verplicht.
Een stookinstallatie die niet voldoet aan de wettelijke eisen is volgens het Nederlands recht onbetrouwbaar en kan schadelijke stoffen uitstoten en mag niet in gebruik zijn! Tevens wordt onbetrouwbaarheid vaak geassocieerd met hoge kosten.

De aanpak:
ICE-BT controleert de werking en de afstelling van de branderinstallatie en zijn beveiligingen Tevens wordt de emissie gemeten van het verbrandingsproces om zo de veiligheid en de efficiency van het proces te kunnen bepalen. Na de inspectie ontvangt onze klant een duidelijk rapport waarin onze bevindingen duidelijk worden gepresenteerd.

 

ICE-BT B.V.
Roggestraat 25
2153 GC Nieuw Vennep
The Netherlands
T: +31 252 241440
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
noxmat
forney