• Header
Menu

Naverbranding

De doelstelling van naverbrandings processen is het verminderen of elimineren rookgas-emissies. Deze naverbranders worden niet alleen verhit met branders, maar ook met de energie-inhoud van de rookgassen. Deze rookgassen hebben meestal een lage calorische waarde, vandaar de noodzaak voor een aanvullende brandstof. Naverbranding is een ingewikkeld en dynamisch proces in vergelijking met andere industriële verbrandingsprocessen vanwege de variatie van de samenstelling van de rookgassen. Vanwege de complexiteit van de verbranding, beoordeelt ICE-BT elk project op zich om zo de beste oplossing voor elke specifieke situatie te bepalen.

ICE-BT levert, ontwerpt, produceert, installeert en stelt, nieuwe verbranders of upgrades van bestaande installaties in bedrijf. Compleet met de besturing en automatisering van het (verbrandings)proces. In het proces ontwerp is het onze doelstelling om de opgewekte warmte her te gebruiken in proces om de ecologische voetafdruk van elk systeem te verminderen. Tevens wordt bij het ontwerpen van naverbranders naast de geldende normen aandacht geschonken aan:

  • Veiligheid van uw systeem
  • Energie-efficiëntie van uw proces
  • Emissiereductie
  • Mogelijkheid van data logging
  • Mogelijkheid van controle op afstand

 

 

Ervaring ICE-BT

Aluminium oxidatie, veiligheidsrichtlijnen, nozzle mix branders, magneetventielen, ovendrukregeling, isolatie, gas flow meter, hotairburner, aluminium smelten, smelttemperatuur, vlamloze oxidatie, infrarode straling, maatwerk ovens, gasbranders, energiebesparing, service, onderhoud, elektroden, aansteekbrander, oliebrander, olie / gas brander, procestemperatuur, rookgastemperatuur.

ICE-BT B.V.
Roggestraat 25
2153 GC Nieuw Vennep
The Netherlands
T: +31 252 241440
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
noxmat
forney