• Header
Menu

Begeleiden en training

Wij kunnen u van dienst zijn bij het leveren van een montage-leider wanneer de montage door derden wordt uitgevoerd. Medewerkers van ICE-BT kunnen beschikbaar worden gesteld tijdens de verschillende fasen van de bouw , vanaf de opbouw , de inbedrijfstelling tot en met uiteindelijk het opstarten van onze installaties . Onze ingenieurs zijn niet alleen opgeleid en ervaren in de mechanische aspecten, maar hebben ook ervaring in besturingen, beveiligingen en het programmeren van processen.

Onze betrokkenheid stopt niet wanneer alle apparatuur in werking is gesteld . Onze ingenieurs zijn wereldwijd actief om u te helpen met het onderhoud van uw hoog temperatuur processen of het verstrekken van on-site trainingen op de door ons geleverde installaties

Montage en inbedrijfstelling

De opbouw van onze installaties op locatie kan door ICE -BT worden uitgevoerd. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben ruime ervaring , in het uitvoeren van montage-werkzaamheden over de hele wereld . Aansluitend op de montage kan de ingebruikname van de installatie, onder onze verantwoording, worden uitgevoerd.

Op verzoek kan indien gewenst assistentie van derden product-specialisten of ondersteuning OEM-fabrikanten van apparatuur worden georganiseerd om een optimale prestatie van de gehele installatie te garanderen.

Reservedelen

Naast de levering van de reservedelen, leveren wij alle onderdelen die nodig zijn om uw installatie of de eerder geleverde apparatuur te kunnen bedrijven.

Onderhoud

Samen met u, stelt ICE-BT een onderhouds-programma op om de betrouwbaarheid van uw installatie te vergroten en productiestops te beperken. Zo kunnen onze klant onderhoudskosten reduceren.

Het meertalige team van ICE-BT bestaat uit inspecteurs en ingenieurs die onze klanten wereldwijd kunnen bedienen.

ICE-BT adviseert u over het periodiek onderhoud om de optimale prestaties van de systemen in industriële omgevingen te garanderen. ICE-BT biedt de volgende onderhoudsdiensten :

  • Inspecties
  • Aanpassingen
  • Preventief onderhoud
  • Renovaties
  • Reparaties

Inspecties

SCIOS Inspectie brandstofleidingen:

Alle eigenaren van gebouwen in Nederland hebben de zorgplicht op de veilige exploitatie van brandstofleidingen. Het Bouwbesluit geeft aan dat de eigenaar verantwoordelijk is voor de veiligheid en de veilige exploitatie van zijn brandstofleidingen en fittingen, een verantwoordelijkheid waarvan velen zich niet bewust zijn.

 

ICE-BT B.V.
Roggestraat 25
2153 GC Nieuw Vennep
The Netherlands
T: +31 252 241440
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
noxmat
forney